Länge leve Nordmark!

Vi tackar Ingrid och Fardäng för den fantastiska tid som ni givit oss nu när Nordmark börjat vakna efter den långa pesten.

Och vi hälsar åter furste Stigot och furstinnan Jovi tillbaka till våra troner. Må er regeringstid bli mindre sjukdomsdrabbade denna gång och mer fyllda av event som inte behöver ställas in.

Jag har svurit er min trohet oavsett hur lång er regeringstid bliver.

Tänk att vi äntligen kunde ses så många på samma plats och vilket Dubbelkrig det blev! Vi gör om det om ett år. Och glöm nu inte vilken sida knäckebrödet ska bredas på.

Det har glatt mig att se så många nya medlemmar deltaga och jag skulle så gärna höra mer från er. Hur är det att komma ny in i vår förening? Hur var det att se sitt första hov? Vad var bra och vad var mindre bra?

Vi har en ny kastellan i Nordmark Gele Pechplumin och jag ber henne och alla ni kastellaner uti våra häraden att prata med våra nyaste medlemmarna, hjälp dem skriva ihop sina tankar, skicka gärna in till silversparren eller till mig då många av oss har lekt leken länge och kanske glömt bort hur det var att komma ny.

Utan medlemmar finns ingen förening.

Och ni som varit med sedan länge hur började ni? Vad har varit mest minnesvärt?

Själv kommer jag fira att det har gått 20 år sedan mitt första event den 30/12. Jag for på Torsten i Ulvberget och det äventyret ligger mig fortfarande varmt om hjärtat. Möter ni mig så kan jag berätta, det finns delar som nog aldrig bör sättas på pränt så att säga.

Nu ska det tvättas bort lera och långsamt packas upp.

Tills vi möts igen

/Una, eder Drots