Hej Nordmark

Tänk att det än en gång har blivit dags att byta Furstepar.

Det är fasligt vad tiden går och Furstepar går ur tiden.

Men länge leve Fursteparet och länge leve Nordmark.

Idag var det första dagen för i år som jag hörde fåglarna sjunga och min första tanke var Knäcke/Dubbelkriget. Tänk snart är det dags att åter igen vakna till ljudet av fågelsång och ett läger som sakta vaknar till liv. De mumlande rösterna som lite buttert hälsar god morgon innan de fått sin första kopp kaffe. Vilda barn som laddat upp alldeles för mycket energi och spring i benen under natten jagas av nyvakna föräldrar med kolten i ena handen och frukostmacka i andra. Doften av lägereldar som tänts, daggvått gräs och en känsla av att vara mitt i drömmen.

Men innan vi är där så ska saker lagas, saker ska sys och saker ska byggas. Jag tror säkert det är fler än jag som kommer ha mer än en härdsmälta längs vägen och undra vad i hela fridens namn håller jag på med och hur kan jag ha tappat bort alla mina skor och skedar? Var katten har jag lagt hättan och hur var det nu igen man sätter upp tältet?

Glöm då inte bort varför vi alla gör detta, vi gör det för tillsammans har vi så roligt.

Glöm inte bort det när ni som ska slåss i listen på fursteturneringen, vi är alla här för att vi har roligt tillsammans.

Glöm inte bort det 

Vi åkte på våra första event och vi kom tillbaka för vi har så roligt tillsammans.

Var rädda om er

För Drömmen

Eder Drots Una 

Ps. Ett litet tips till alla er som ska delta i kommande fursteturnering, skicka gärna med en bild på ditt medlemskort som du kan få digitalt på din medlemssida så går kontrollen av ditt medlemskap mycket fortare för den som ska kontrollera det.