Så har vi varit på vårt sista event innan det är dags att åka till Luciafesten i Styringheim för att hålla turneringen som avgör vilka som ska ta över efter att vi klivit ner.
Det var ett fantastiskt event där Frostheim visade hur fantastiska fester de kan skapa. Det var fäktning, kämpalek och många intressanta föreläsningar. Banketten var förstås storslagen med god mat i överflöd och Furstinnan är enormt rörd över hur många som gav henne födelsedagspresenter. Helgen gav både glädjetårar och skratt och allt avslutades med eldspel av gycklargruppen Phire som lyste upp det nordliga mörkret.

Hela vår regeringsperiod som Furstepar har varit fylld med människor som berört oss, fått oss att skratta, inspireras och då och då fälla en tår för att våra hjärtan inte klarat av att hantera all den kärlek som vi fått. Att sitta som furstepar är något som är oerhört berikande och det ger både insikter och nya vänner. Vi är enormt tacksamma för alla som har skänkt oss tokens att dela ut, skapat vackra scrollor, hållit i ämbeten, som har hjälpt oss under hov och banketter, burit och kånkat saker åt oss och på alla sätt varit del av att uppehålla den dröm som utgör Furstendömet Nordmark.
Nu är det dags att kliva ner, det är dags att lämna över Nordmarks kronor till nästa par och det är med varmt hjärta vi välkomnar våra deltagare i fursteturneringen. De som lämnat in avsiktsförklaring är:

– Herr Stigot Eke af Haapsala / Countess Jovi Torstensdottir
– Jarl Morales Galen / Lady Eila Joarsdotter
– Viscount Harald Krake / Viscontessa Aelfwynn of York
– Master Arenvald von Hagenburg / Mistress Signe Scriffuerska
– Baron Einar Helsingr / Honorable Lady Silwa af Swaneholm
– Herr Are Faggeson / Lady Mylla O`Reilly
– Herr Balthazar Rebil Weiss / Lady Cecilia Memling
– Herr Erich Olavsson Haane / Fru Elisabet Nilsdotter

Åter igen, tack Nordmark!

Roland, Furste
Agnes, Furstinna