Ärade Nordmarks folk!

Sömnad, fest, sång, bad, skratt, dans, eld, fäktning, bågskytte, fighting och så mycket mer.
Det är den kända världen. Det är en samlingsplats för oss alla att träffa gamla vänner och hitta nya längst med vägen, en dröm att omfamna och omfamnas av.
Double Wars XXXV var magiskt på så många vis och vi är oerhört glada för att vi fått vara en del av det. Allt bus och stoj som kantats med seriositeten under hoven, men även eventet som stort, har varit underbart att se och dela med er som var där. Ni som inte var där, ni var saknade.

Vi, Furstinna Eila och Furste Gäddvard är så enormt tacksamma för all den kärlek och hjälp som vi fått under detta event att vi knappt förstår vad som hänt och att eventet redan är över.

Årets resultat av Kriget är att flatsidan vann!…… eller var det hålsidan? Det är lite svårt att minnas efter den sista festen… Vi borde verkligen skriva ner det på något pergament så vi verkligen minns… Men… vi får kanske försöka igen nästa år!
Vi borde kanske påminna våra trogna präntare att skriva ner resultatet innan festen. Beroende på vilken sida som vann förstås…

Tack för att ni, vi, allihop tillsammans gör drömmen levande, att vi tar hand om varandra och frambringar det bästa hos var och en. Så som i det bevingade uttrycket; Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Glöm också inte att skicka in er avsiktsförklaring till Nordmarks drots samt fursteparet och anmäl er till eventet Fursteturneringen. Vi ser mycket fram emot att en dag få utse våra efterträdare.

I tacksamhet och Nordmarks tjänst,
Furstinna Eila, Furste Gäddvard