Kära Nordmarks folk,

Ert Furstepar skrattar fortfarande! Under Höstdansen i Uma fick den hedervärda frun Gerdis från Bure Oss att drunkna all värdighet i totalt okontrollerat skratt; duellen mellan Furste Vladimir och Furstinna Anastasia lär vi minnas länge!

Vi har båda deltagit i höstjakten. Fursten vandrade i Juneborgs skogar med femtiotal bågskyttar och träffade en hel del olika djur och svamp, vilka tydligen smakade väldigt gott. Furstinnans jaktlag i Frostheim trotsade inte vädret, utan valde att mysa i jaktstugans värme.

Hösten börjar nu vända mot vinter, och vi ser verkligen fram emot en resa till en exotisk ö i söder. Kommer Furste Valdemar att tåga in i Visby som hans namne en gång i tiden? Luciafirandet i Styringheim lär i varje fall bjuda på mycket glans av olika kronor. Och visst vill just DU få en alldeles egen krona på ditt huvud? Nu har du chansen: hitta någon att ställa upp med i vår arvsturnering! Avsiktsförklaringar tas emot fram till midnatt den 17 november – blir era budbärare försenade, får ni bara titta på hur andra slåss om de finaste hattarna.

Nu är det dags att tända brasan, mysa framför den med en kopp värmande dricka och kanske en bok eller lite hantverk – det bästa av årstiden. Samtidigt går det utmärkt att fundera på de där utmärkelser: vilka har sysslat med vad, och borde utmärkas…

Rekommendera mera!

I Nordmarks tjänst,
Anna & Valdemar

Furstlig resplan: Festivalo de Caderas, Gotvik (Furstinnan), Glötagillet, Gyllengran (Fursten), Yule Ball, Flintheath ID (Furstinnan), Lucia, Styringheim (Fursteparet)