Kära Nordmarks folk,

Fursten har kommit hem från sitt besök på Pennsic.
Och vilken upplevelse resan var!
Boende i Drachenwalds läger var nästan lika många som på ett lokalt event här hemma, men ändå från alla delar av Drachenwald. Efter några dagars acklimatisering kunde man utnyttja det enorma pick-up-fältet, delta i maffigt stora krig på olika sätt. Och klassutbudet: det fanns något oavsett vad ens hjärta skulle önska! Det var tur att erfarna Pennsic-visitörer tipsade om att ta ett vaktpass: köra genom området i en golfbil tog tre timmar – till fots hade man nog inte tagit sig lika långt i värmen. Det fanns mycket av allt – från det mest idylliska till… hm… nästan mardröm, och efter hela två veckor på Pennsic finns det massor mer att berätta så det får bli nästa gång.

Under Furstens (och Majgrevparets!) frånvaro har olika delar av Nordmark har drabbats av mer än behövliga mängder vatten och vind, och som resultat blev årets Medeltidsvecka för många en ovanligt spännande upplevelse. Vi hoppas att alla till slut kom hem lyckliga och att det som tagit skada går att reparera. Alla bör nu vara extra snälla mot Majgreven och – grevinnan så vi får njuta av behagligare klimat framöver!

Längtan till hösten med friskare (och lugnare) luft och mysiga helger runtom i Nordmark är nu stark. Innan Den Stora Resan till Styringheim i december för att välkomna deras nya baronpar och utse Våra egna arvingar, hinner Vi nog med några besök till andra sydliga delar av furstendömet. Vi ser verkligen fram emot att se hurdana fina tabarder och banér det tillverkats i/för lokalgrupperna 😉 

Och som vanligt, hjälp Oss i vårt tunga arbete att belöna de som belönas bör:
Rekommendera mera!

I Nordmarks tjänst,
Anna & Valdemar
Furstepar över all Nordmark

Furstlig resplan:
Pannkakskriget, Gyllengran (Fursteparet), Höstdans, Uma (Furstinnan), Boar Hunt, Juneborg (Fursten), Festivalo de Carderas, Gotvik (Furstinnan), Glötagillet, Gyllengran (Fursten), Lucia, Styringheim (Fursteparet)