Hur beskriver man något som är svårt att sätta ord på? Börjar man med en liknelse? Kommer man med plattityder? Eller gödslar man med superlativ? Eller skall man skriva ett intetsägande “tack-allt-var-bra-och-fantastiskt”- brev? Bra frågor. Den egentliga frågan är ju “vad vi vill ha sagt?”. Skall vi berömma Autokrat teamet för den fina inramningen och goda organisationen? Skall man prisa sina bra, tekniska och hårtslående motståndare? Nja, känns lite som att säga att snö faller i Frostheim på vintern, att Sir Kotte gillar böcker eller att master Æiríkr gillar fäktning… Vi är bra i Nordmark, väldigt bra på det vi gör. Och att vi är bra på det vi gör, skapar den där magiska stämningen som är vi alla tycker om, det vet vi. Vi är så bra så att det kan vara överväldigande att vara ny. Eller när du gör något, som är nytt för dig. Man kan lätt bli överväldigad. Det är alltid någon som detaljstuderat någon specifik fråga lite mer. Eller gjort någon sak mer. Så frågan är vad vi egentligen vill säga.

Men först lite om framtiden. Tanken är att vi skall se till att höststeken säkras på “Boar hunt” och att vi skall lära oss något nytt på Universitetet. Nordmarks garde har återaktiveras och en kapten för gardet är utsedd. Nordmarks garde- “Svartstrumporna” kommer att närvara på fursteparets hov då redan på krönings dagens kväll började florera rykten om att det är endast för en tid som fursteparet sitter på Nordmarks troner! Vi får se vad framtiden utvisar…

Enligt furstinnans första dekret så heter det numera “dadlar” och inte “dadlar”. Det heter också “kex” och inte “kex”. Samt det heter “kyckling” och inte “kyckling”. Saken borde således vara utredd.

Det vi sagt tidigare i texten och säger igen fast med andra ord, är att vi egentligen vill ha sagt, är att vi gärna gör saker och vi hjälper gärna till med det ni vill få gjort. Ofta med kärlek och humor, men alltid med hjärta. Det som kommer värma lite mer när vi ses är att Nordmarks färger används. Blått, svar och vitt är väldigt bra färger. För att premiera färgerna kommer det naturligtvis finnas “morötter”, låt oss bara landa lite i detaljerna hur.

 Vi är nya på Nordmarks troner och är lite lätt överväldigade men vi har möjligheten att få just din upplevelse av Nordmark lite annorlunda än du tidigare har haft. Har du funderat på någon sak du vill göra, men tvekat lite av någon anledning? Berätta det då för oss. Vi har fått förmånen att få möjlighet att hjälpa dig med just det du brinner för! Glöm inte det!

För Nordmark!

Jovi och Stigot

Furstinna och Furste, Nordmark.