Hej Nordmark

Det ryktas att Styringheims Baron, eller Cormac Khan som han numera tydligen vill kallas, har smidit anfallsplaner tillsammans med Duchess Vannas onda tvillingsyster Vanna den Vedervärdiga för hur Västsverige smidigast ska annekteras som Västra Styringheim.

Ulvberget protesterar såklart mot detta svek och planerar såklart ett motangepp tillsammans med Gotvik och Örehus.

Vannorna har nu blivit sparkade från sin post som drots i Ulvberget, Torsten har blivit rådfrågad, trummor dånar i djupen, stridsfanor med välta kor blir målade och det ryktas att trakten har blivit av med ett stort antal träd till något stort mystiskt byggprojekt.

På Knäcke kamperar Ulvberget såklart med Gotvik i lägret Torsten och Egon – hand i hand!
Kom gärna dit och häng med oss, kanske kan vi ha en favorit i repris med stort krigsmöte.. eh jag menar fest på första lördagkvällen?

Nu börjar tankar och planeringen för våren ta fart. Och trots att det kom lite snö hos oss för inte så många dagar sedan så går tankarna till grönt gräs, en filt och smaskigt snacks på ett skönt event.

Knäcke närmar sig och jag undrar lite om jag kommer ihåg allt som skulle fixas från ifjol. Jaja, det löser sig nog. Viktigaste känns som att lösa lite värme då risken för att det blir kallt är stor. Men samtidigt kan det likagärna bli den bästa tiden på sommaren. Vi får se helt enkelt.

Hoppas ni har några roliga projekt på gång och vi skulle älska att få läsa om dom i
Silversparren. Skicka gärna in artiklar om vad ni håller på med, något roligt event ni varit på eller kanske bara vill tipsa om ett museum, restaurang eller liknande. Alltid kul att läsa och inspireras. Utan er så blir det en fattig tidning att läsa.

För drömmen.
Torleif och Emlyn
Krönikörer