Hej Nordmark

Vänner är underbara att ha.

Efter att vi träffade våra gamla vänner och möte nya blivande vänner på double wars så åkte vi hem och där väntade andra vänner som efter lite mutande med kaffe o kaka hjälpte till att lasta ur all våran packning ur hästtransporten som annars skulle tagit oss i alla fall en vecka att få ur och buren till dess förvaringsplatser. Det gjorde att vi kunde lägga orken på att göra rent och fixa våra grejor.

Men vänner är inget man skall ta för givet och vänskap måste underhållas. Kan räcka med ett meddelande ibland eller ett samtal.
I vårat kompisgäng i mundana världen så mutar och betalar vi i fika, dock har vi hjälpt varandra så mycket nu att vi inte har koll på vem som är skyldig fika till vem. Så alla fikar på ihop och skrattar gott.

Något vi tycker är härligt med SCA är att vi träffas inte alls så mycket som man skulle vilja men när vi väl ses så är det som att ingen tid alls förflutet. Det är så mkt kärlek och uppskattande ibland oss.
Men detta måste också underhållas och inte missbrukas. Våran öppenhet för alla människors och allas lika värdig är för viktig för att inte vårdas ömt.

vi hoppas ni alla har någon vän som kan hjälpa er. Om inte så kom gärna fram och säg hej så kan vi vara er vän.

Vi önskar gärna att ni skickar in artiklar till silversparren om hur just eran lokalavdelning startade. Detta i och med Nordmarks 40 års jubileum. Det vore jättekul att läsa om hur nordmarks all delar blev till.

För drömmen.
Torleif och Emlyn
Krönikörer