Furstendömet Nordmark planerar för ett rekryteringskampanj under MTV i år.

Vi söker nu frivilliga som vill vara med och jobba under veckan, framför allt söndag, torsdag och söndag 11 – 19. Meddela till rekrytering@nordmark.org.

Vi vill också ha korta citat/texter om Nordmark – vad som lockar/vad föreningen betyder för dig att använda i fotobok. Skicka till rekrytering@nordmark.org senast den 24 juli 2022.

I samband med den ser vi gärna att alla lokalföreningar som har möjlighet bjuder in till någon form av uppföljningsevent under sena augusti-september. Vi kommer att marknadsföra alla lokalföreningar med en karta med QR-koder som länkar till respektive förenings hemsida och så gärna information om/datum för uppsamlingseventet. Det behöver inte alls vara något stort, en picknick i samband med en fightingträning, ett symöte, en kom-och-hälsa-på-oss-träff. 

Planerna för själva veckan är att stå på marknaden under några dagar och presentera föreningen, med karta över lokalföreningar, visitkort för Nordmark och fotobok med bilder som visar bredden i vår förening och dess aktiviteter. Vi kommer också att placera ut karta med lokalföreningarna på flera platser, som trolltältet i lägret.

Är du intresserad av att arbeta mer med rekrytering gå gärna med i vår ”Diskussionsgrupp för att öka antalet medlemmar i SKA Nordmark” på Facebook.

Kategorier: Nyheter