Kära Nordmark

Tänk så många av er jag såg under Dubbelkriget och så många utmärkelser som regnade ner över vårat fagra rike och dess värdiga folk.

Ni gör mig så stolta! Jag ser hur ni möter varandra med värme och respekt, man hjälper den som behöver hjälp oavsett vem det är.

Och de allra flesta av oss kommer ihåg att alltid vara snälla.

Ett event som Dubbelkriget är magiskt på så många sätt och att se och känna alla skratt, alla glädjetårar och all värme från era hjärtan skapar denna magi. Det svåra nu är att behålla den känslan när vardagen åter tar över våran tid.
Så till alla er som skapade denna magi Tack!
Till alla er som inte var där låt oss som var där berätta om den och tänd din egen flamma på vår glöd.

Det är detta tillsammansskapande som är drömmen för mig. Tillsammans målar vi upp drömmen, tillsammans hittar vi skratten, tillsammans ser vi varandra och lyfter varandra. tillsammans klappade vi drakar, tittade på eld, svingade svärd av latex och skrattade så tårarna rann. Och oavsett vilken sida av knäckebrödet du smörar så kan ingen förneka att Kerstin var den största och mäktigaste fightern på sin pappahäst.

Vi ses snart igen kära Nordmark och den som kommer på hur vi krymper avstånden mellan oss är mig och min stela rygg evigt tacksamma för.

Med många mil i kroppen
För drömmen
Eder Drots
Una Bjorsdottir