Ädla Nordmark!

Solen går snart ner över kungaparets lysande tid på tronen, och upp igen för William of Richwood och Isabetta del Verde, som nu står som efterträdare till Drachenwalds tron. Vi ser med stolthet, tacksamhet och glädje på deras värdiga förvaltande av kungadömet, och ser fram emot en fortsatt ljus framtid. Vivant!

Stundande är våren. Nordmark kan vila i lättnad över att värme och ljus återkommer till allas våra nejder. I skrivande stund är eder Furste och Furstinna försjunkna i förberedelser under upptakten till Knäckebrödkriget, uti fagra Attemark, och dess kringliggande aktiviteter. Med hopp och mod och värdighet önskar vi en hederlig strid. Må den enda sanna och goda sidan vinna! Vi vill även uppmuntra till härliga, roliga och lättsamma upptåg, trots det knapriga allvaret. 

Nordmarks kronor ser att det sker många bra och mycket goda saker runt om i Nordmark. I Styringheim närvarade vi under april månad på ett träningsläger för tappra kämpar i rustad strid. Förutom att det där bjöds på utbildning i regler, vapenformer och dylikt, knöts även sociala band, introducerades nya ögon för varandra och såddes nyfikna och hoppfulla frön, som med omsorg och omtanke med tiden kan komma att bli till stolta blommor i Nordmarks stora blomsterkrans och varma famn. Vi växer tillsammans och det är vackert!

Ta hand om varandra.

I Nordmarks tjänst,

Furstinna Eila, Furste Gäddvard