Ludvig och Blenda hälsar Nordmarks folk!

En frostbitande hälsning från Ludvig och Blenda fursteparet av Nordmark!

Vi är nu inne i december, egentligen borde vi känna av den kyla som tagit ett fast grepp över Normarks sjöar och skogar. Men tack vare all den värme vi får från er var dag så märker vi inte av den alls.

Vi vill tacka för det engagemang vi sett under den senaste månaden då vi varit både i Attemark, på en nybörjar dag. Där fick vi se inte bara en Kastellan som bjöd både på engagemang, värme och glädje. Vi fick även smaka på mycket god mat som var gjord av nya krafter inom Attemark. Maten var både god och mycket inspirerande.

Vi var även nu i helgen på Lucia i Styringheim, vi är åter igen tacksamma för all glädje ni gav oss genom all hjälp ni erbjöd och alla goda skratt. Vi vill också tacka för de höjdpunkter av musik, sång och luciatåg som ni gav. Detta kommer att göra minnet från ett frostbitande vindpinat Styringheim mycket varmt och glädjefyllt.

Nu till helgen ska vi bege oss mot Holmrike och Midvinterfest, och vi ser fram emot att få träffa så många som möjligt av er där.

Under Lucia gav jag Blenda ett löfte om att hålla en turnering under Double Wars för kvinnor, där jag självklart kommer att ställa upp själv. Jag vill understryka min förhoppning kring att fler kvinnor av Nordmark gör som jag och ställa sig i rustning och ha roligt tillsammans.

Vi har fått ge ut både utmärkelser och gåvor under denna månad och vi hoppas självklart att vi kommer få ge ut fler. Vi önskar därigenom att ni som känner att ni har kunskapen och fingerfärdigheten, att ni kan skapa vackra ting för oss att ge till dem som är värda det.

Det vi skulle behöva är:
– Barntokens och gåvor riktade till barn
– Inspirerande gåvor att kunna ge dem som ger av sitt engagemang till oss

Till sist vill vi åter igen be er skicka in rekommendationer. Om ni ser någon arbeta hårt, nå fina framgångar på slagfältet eller i bågskyttet, någon som skapar vackra ting och delar med sig av sin kunskap – tveka inte att skriva en rekommendation.

Alla kan och får lov att rekommendera!

Genom att göra gott fruktar vi icke

/Ludvig Furste, Blenda Furstinna