En av många saker som är så fantastiskt med SCA är alla projekt. Projekt man kanske inte annars skulle göra. Den där snygga dräkten man vill ha till ett speciellt event eller den där A&S som man vill vara med i. Andra projekt är att lägga tid på att djup-dyka i ett ämne för ens höga nöjes skull, vad det nu än må vara. Vissa projekt är väldigt tydliga, t.ex. den där dräkten jag skrev om. Att inreda ens tält eller göra klart den där yxan. Andra projekt är också ganska tydliga, att driva ett event eller att hålla i en lektion om ämnet som du la väldigt mycket tid på. Alla är coola på sina olika sätt. En del blir klara i tid och en del blir superbra eller både och.Hyfsat snart är det Drachenwalds universitet, jag är övertygad om att en del projekt kommer direkt eller indirekt visas upp där. Men det finns fler typer av projekt.

En del saker som på ett sätt är projekt är att hålla igång vår förening. Det görs ju ge-nom vanligt föreningsengagemang. Det märks mest om de inte fungerar. Typ, om din lokalföreningshemssida ligger nere. Fördelen med förmånen att få sitta på Nordmarks troner är att man får möjligheten att sätta personer som förtjänar det, en stund i strålkastarljuset.

Så sådär lite lagom, fundera en stund på vilka projekt som kanske inte märks? Eller i alla fall inte är så tydliga. Har du funderat klart? Varsågod, läs vidare! 🙂 Det är nämligen svårt för oss på Nordmarks troner att rikta vår strål-kastare på alla bra saker som händer. Så därför tänkte vi att ni gärna får hjälpa oss med en enkel liten sak. Säg ett enkelt ”tack, tack för att du gör x” eller en ”himla bra att du roddar med y”. Speciellt de där sakerna som bara görs.

Vi ses snart!

För drömmen

Stigot och Jovi
Furste och Furstinna

Fursteparets resplan: Parasol War VI, Uma höstdans, Kingdom University, Festivalo de Caderas, Glöta gillet XVII, Midvinter, Lucia feast och 12th Night Coronation.