Så är vi i ett nytt mundant år igen! Gott Nytt År allt gott folk! Detta år för med sig firande av att SCA fyller 50 år 1 Maj och i juni blir det stort firande i USA.
Men närmst är det kröning av ny kung och drottning i England. Ett event som säkerligen kommer att bli strålande. I Nordmark hålles flera event så här i början av året och ett av dem kommer även innehålla SKA Nordmarks årsmöte.

Styrelsen kommer vid det årsmötet att rekommendera en höjning av prenumerationskostnaden för denna eminenta tidning. Då det visat sig att den avgift på 400 kr/år inte längre täcker tryck och utskick behöver den höjas vesäntligt. Detta beror både på att posten dubblat frankeringskostnaden och att vi nu har blivit så få som har tidningen i trykt form att det blir dyrare per nummer.

Min personliga reflektion är att vi gärna vill ha ett ex av varje nummer utskrivet för att bevaras hos vår historiker för framtida historiebevarande. Men att det nog kommer att gå mot att det är för kostsamt för de flesta andra att få den i trykt form. Framtiden får utvisa hur det blir.
/Ingrid Audardotter kronikor@nordmark.org