Vänliga Nordmark!

För någon vecka sedan hade jag anledning att fundera över mina vänner. Har tänkt på det tidigare, men ändå blev det så tydligt hur mycket SCA har påverkat mitt liv. Mitt engagemang i föreningen har gett mig så många nya fantastiska bekantskaper. Oavsett vad man gör i sitt mundana liv eller hur gammal man är så har man genom SCA något gemensamt. Känner mig otroligt lyckligt lottad som får träffa så många intressanta människor. 

Vårt medlemssystem är nu igång. Det kommer i början kräva lite jobb innan alla hunnit registrera sig samt lärt sig systemet. I detta nummer av Silversparren har Duchessa Isabetta del Verde (Clara Brandkvist) sammanfattat vad som är nästa steg i processen. Isabetta har under flera år lagt ner otroligt många timmar på att få ett medlemssystem på plats. Det har varit ett antal turer innan vi tillslut kom i mål. Utan hennes envishet och vilja hade det varit svårt att nå dit!

Min kalender för hösten börjar fyllas på av event. Ser fram emot att träffa alla mina vänner och att lära känna nya!

Snart ses vi!

Tova,
drots av Nordmark