Tänk att detta år snart är till ända, tiden går så fort. Vi har gått från pest till fest. Från nästan tomma kalendarium till fulla. Tänk att så mycket och så lite kan rymmas i ett år. Nästa års planer håller redan på att smidas sam-tidigt som vi börjar göra bokslut för det år som gått. Men i vår lek har vi två olika år, ett kalenderår och ett scaår. Kalenderåret hör föreningarna till, där gäller medlemsavgifter och möten, det andra innehåller drömmen.

Men nu när dagarna är som kortast, vad drömmer du i Nordmark om?
Drömmer du om ett event fullt av vänner? Drömmer du om en ny dräkt? Drömmer du om en rustning, pilbåge eller värja?
Alla drömmer vi om något i vår lek som är en dröm. Men vi måste våga att testa våra drömmar. Så till alla er, våga testa!

Det finns så många eldsjälar i vårt vackra rike men det gäller att inte de slocknar så våga hjälpa till, våga ta på dig ett ämbete, våga ordna ett evenemang, våga klipp i tyget, våga gå till träningen, våga bara våga!

För ett år sedan vändes mitt liv upp och ner och där jag är i dag hade jag knappast kunnat föreställa mig, många tårar har fallit och jag har slitit hårt men jag är tacksam för det år som gått och nu med snön sakta fallande utanför fönstret börjar jag äntligen känna att fötterna närmar sig jorden igen.

Tack för erat tålamod med er stundvis kaotiska Drots.

Eder Drots Una Björnsdottír