Kära Nordmark

Klockan tickar, vi närmar oss den mörkaste tiden på året.
Och det är i den mörkaste tiden vi ska finna ett nytt furstepar genom kamp. Vilka ska bestiga Nordmarks troner på rosornas ö?
Eller kommer vi få leva med våfflor för evigt?
Midnatt den 17/11 (november) är sista stund ni kan skicka in er avsiktsförklaring.
Skicka den till Fursteparet samt mig Nordmarks Drots, enklast är i digitalt format (mejl), brevduvor undanbe-des då jag nu delar hus med två excellenta fågel- och ekorremördare, förlåt jag menar katter.

Visst kommer ni ihåg att vara snälla med varandra?

Det är både fantastiskt att ni vågar höra av er när någon beter sig illa men även tungt, det gör ont i oss när vi hör att någon mår dåligt eller blir illa behandlad och lita på mig när jag säger att vi tar emot alla anmälningar och försöker handlägga dem på bästa sätt, men vi är alla helt vanliga människor och vi gör så gott vi kan. Det går inte alltid så fort som man skulle önska och vi vet inte heller alltid vad vi ska göra. Men vi försöker verkligen. Och med respekt av de utsatta så är vi heller inte speciellt publika i det vi gör, känsliga ärenden hanteras med varsam hand och med respekt för de inblandade.

Så om det nu skulle vara så att du blir illa behandlad av någon i föreningen så kan du vända dig till alla i Nordmarks styrelse med en anmälan. Den skickas fördelaktigt in digitalt via mejl.
Det som behöver stå i anmälan är datum för händelsen, en så bra beskrivning som du kan av det inträffade samt de inblandade parternas namn.
Tänk dock på att vi är inga poliser, är ärendet av sådan allvarlig grad att det räknas som ett brott så ska ni vända er till polisen.

Så med det sagt, än en gång, var snälla med varandra.

Det du finner roligt kan vara kränkande och sårande för andra.

Om det bara är du som skrattar så kanske det inte är ett skämt.

Vi har en policy i Nordmark mot mobbing och trakasserier. Vi är inkluderande och tar hand om varandra.

För drömmen och gemenskapen
Eder Drots
Una Bjorsdottir