Kära Nordmark vi behöver prata.

Det har tyvärr kommit till min kännedom igen att vi ibland glömmer bort att vara snälla med varandra.

Är det okej att skylla dåligt beteende på dåligt ölsinne? I min mening nej.

Är det okej att skämta på andras bekostnad? Inte om den individen tar illa upp.

Vissa av oss har en råare jargong mellan oss och det är okej om alla involverade är okej med det, problemet är när den jargongen möter individer utanför den egna gruppen. Nu har människor blivit sårade av andra människors beteende och det är inte okej.

Vi är en förening full av individer och alla ska får vara just den unika individ den är men inte om andra blir sårade, då kanske man behöver hålla igen lite, eller kanske inte dricka så mycket om det kommer fram under baccus förtrollelse.

Vi måste vara rädda om varandra och jag hoppas att detta är sista gången jag blir informerad om dåligt uppförande.

Jag hoppas nu på en ljus och fin vårvinter (japp eder Drots bor med utsikt över fjällen) där många årsmöten hålls. Jag hoppas att ni precis som våra krönikörer och jag vågar testa något nytt, att sitta i en styrelse kan vara hur läskigt som helst innan man har testat.

Och jag hoppas att många tänker till angående att ta sig en vice i sitt ämbete som ett sätt för någon att provköra ett ämbete innan man vågar tacka ja eller nej.

Var rädda om er och kom på årsmötet, vi kör digitalt i år igen då fler kan vara med.

Eder Drots
Una