Eller försöker dom olika sidorna sätta käppar i hjulen(!) för varandra???

Något märkligt hände under resorna till Double Wars AS LIX. Och en gång är ingen gång. Det är bara en olyckshändelse.
MEN 3 gånger på samma dag?
Silversparren´s trogna reportrar anade en lös hjulmutter och började undersöka fallen.

Våran första tanke är att det måste vara en krigslist från någon av sidorna. Att få delar av den andra sidan att komma försent eller tvingas hemåt igen utan att ha fått kämpa för sin (den rätta) sidan.

Men omständigheter som att vi inte vet vilken sida dom drabbade tillhör, att det alltid är lättare att försöka köpa över deltagare med 5 spänn och att händelserna skilde sig mycket åt gjorde att vi måste titta på våran andra misstanke.

KNÄCKEFÖRBANNELSEN!!!

En självklar misstänkt är Knäckehäxan, ers Häxcellens som hon själv vill bli titulerad. Att hon tagit till osjysta metoder tidigare är välkänt och vår kära Prins Charmig återhämtar sig fortfarande (med god hjälp at Furstinnan Greta).
Kan det vara så att Knäckehäxan lade en förbannelse över vissa resenärer som ex Furste Hans för att hennes hemligheter inte skulle kunna röjas så lätt? Var dom andra då oskyldiga för att Häxcellensen inte kan sikta så bra? Eller sitter dom inne med informationen som vi inte vet något av?

Tyvärr är Knäckehäxan försvunnen och ingen verkar veta vart hon tagit vägen. Ett rykte säger dock att även Greve Drachenwlad försvann samtidigt och att nyckeln till en viss källare har försvunnit.

Detta gör det svårt att fortsätta gräva och vi är bara glada att alla inblandade klarade sig väl och vi hoppas att förbannelsen nu är bruten för alltid.

/Silversparrens toppreporter


0 kommentarer

Lämna ett svar