Hej Nordmark

KNÄCKE ÄR SNART HÄR!!

Det skall bli så kul och har nog inte sett fram emot Knäcke så här mycket förut. Känns som det krävs revansch från ifjol när mycket regnade bort och mitt egna schema utanför SCA förstörde en del av min egen dröm.

Men i år så skall i alla fall jag försöka göra det till ett underbart event med bra balans på egna planer och hjälpsamhet vid olika arrangemang. För en del i föreningen är att hjälpa till så eventen går att genomföra. Det viktiga är att man inte gör mer än man orkar med och inte får dåligt samvete för att man kanske kunde göra lite till. Om alla hjälper till så kan vi minimera den känslan.

På St. Egon senast så fick vi se många värdiga utmärkelser delas ut av både vår drottning som vår furste. Fortsätt att rekommendera dom ni tycker gör bra saker. Det är så kul se glädjen i den som får utmärkelsen, den som ger utmärkelsen och dom som får se utmärkelsen delas ut.

Det är också roligt att se att föreningen verkar vakna till liv igen efter pesten. Små o stora event ploppar upp igen och det finns åter mycket roligt att åka på.

För Drömmen,
Torleif och Emlyn, krönikörer

P.S. Rykten säger att det är födelsedagsfest i Gotviks läger lördagen den första helgen. Det är bäst att ni kommer förbi för att se om ryktet stämmer. D.S